Sweetspot

Då är årets första tävling avgjord. Sweetspot som är en Hi-Fi mässa i Jönköping bjöd in till ett fantastiskt evenemang. Hi-Fi i bil eller hemma är ju egentligen samma intresse med enda skillnaden var man sitter och lyssnar.

På lördagen körde vi vår domarutbildning med 12 deltagare. René Krosse var inbjuden från Tyskland för att hålla i utbildningen tillsammans med Henrik och Patrik Johannesson.

Under söndagen hade vi själva tävlingen där domarna fick utöva sina nya kunskaper. Allt flöt på riktigt bra under dagen och det blev inte sämre av ett fantastiskt väder. Många nya deltagare var på plats för sina första tävlingar, hoppas ni är nöjda med tävlingen.

Ett stort tack till Björn på Sweetspot för att vi får köra vår Kick-Off tillsammans med er! Och ett stort tack till René, alltid trevligt när du besöker oss! Samt ett stort tack till domare och deltagare, utan er har vi ingen verksamhet!

Bilder hittar ni här!

Resultaten hittar ni här!

Så ser vi fram emot nästa tävling som är den 5:e maj hos Ljudbyggaren i Hyllinge.